trappe heroshot

Smukke halvsvings repostrapper

Halvsvings repostrapper, der er tilpasset specielt til dit hus i forhold til både materiale og udformning, kan udgøre et unikt arkitektonisk og æstetisk bindeled mellem etagerne i huset. Med sit smukt formede forløb er halvsvings repostrapper nemlig en trappeløsning, hvor det i høj grad er muligt at skræddersy trappen til rummenes dimensioner og visuelle udtryk.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave – udfyld formularen herunder.

Bliv ringet op af Møleks Trapper

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

En skræddersyet løsning

Uanset om du er i gang med at bygge nyt, bygge om eller noget helt tredje, kan vi her hos Møleks Trapper skabe en halvsvings repos trappe, som fuldender din bolig. Dertil har vi mange års erfaring med at levere produkter, der sikrer dig en umiskendelig kvalitet - til en rigtig fornuftig pris.

Halvsvings repostrapper i kvalitetstræ med en flot finish

Træ er et organisk materiale, som kan formes præcis efter din boligs dimensioner. Dertil kan kvalitetstræ med den rette overfladebehandling og vedligeholdelse holde sig smukt og stærkt i årevis. Når du får lavet trapper hos os, anvender vi altid kvalitetstræ med en flot finish. Du har derfor alle forudsætninger for, at din nye trappe kan komme til at pryde din bolig i mange år frem.

Trapper formet efter netop din smag!

Bestiller du en halvsvings repos trappe hos os, kommer en af vores erfarne rådgivere altid ud til dig og foretager en individuel opmåling af din bolig. Ved samme lejlighed kan I sammen finde frem til, hvordan trappen skal udformes, hvilke materialer der skal anvendes og hvilken overfladebehandling, din nye halvsvings repostrappe skal have.

Lad os tage en uforpligtende samtale - skriv til os på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , ring 2548 4736, eller udfyld kontaktformularen herover.

Om os

Møleks Trapper opsætter kvalitetstrapper for private og virksomheder. Vi samarbejder med de bedste leverandører og kan tilbyde alle trappetyper til meget attraktive priser. Kontakt os - og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Tlf. 25 48 47 36 Mølek Trapper logo
gratis besøg

Gratis besøg af rådgiver

- tilbudsgivning inden for 7 hverdage

åbent hus

Ring for fremvisning efter aftale

- både aften og weekend

Tlf. 25 48 47 36

produktion fra eget værksted
Moeleks-Trapper.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK