trappe heroshot

Kvartsvingstrapper i træ med en gennemført samlekvalitet

Når du vælger Møleks Trapper til at levere dine nye kvartsvingstrapper, får du altid en optimal trappeløsning til en konkurrencedygtig pris. Gennem 20 år har vi leveret såvel kvartsvingstrapper som andre trappetyper efter individuelle mål. Fællesnævneren for vores trapper er, at de er udformet med fokus på kvalitet og en flot finish med udgangspunkt i en professionel rådgivning til vores kunder.

Kontakt os via telefon eller mail, eller udfyld formularen herunder – så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Bliv ringet op af Møleks Trapper

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

En stærk samarbejdspartner

Med over 20 år på bagen har vi stor erfaring i at levere optimale løsninger – ikke mindst i kvartsvingstrapper. Her får du en trappe med et kvartcirkelformet forløb, med en glidende overgang mellem de lige trin og de kileformede trin omkring svinget. Afhængigt af dit valg af træsort, gelænder og overfladebehandling kan du ydermere skabe et individuelt udtryk, som matcher din boligs stil perfekt.

Vi tilpasser trapperne efter dine ønsker og behov

Moderne boligejere ønsker i stadig højere grad at sætte deres individuelle præg på deres bolig. Det har ført til, at trapper i dag ofte udgør en central del af indretningen. Dette stiller store krav til en trappes funktion og form. Derfor kommer vi altid ud til dig og tager en snak om materialevalg og designmuligheder. Afhængigt af hvilket udtryk du ønsker, at din kvartspringstrappe skal have, kan du bl.a. vælge mellem træsorterne ask, eg, bøg, fyr, bambus, jatoba eller merbaun. Ved besøget laver vi individuelle opmålinger til dine nye kvartsvingstrapper.

Få et uforpligtende tilbud på kvartsvingstrapper

Kontakt os via vores kontaktformular, send en e-mail eller ring – så aftaler en af vores rådgivere et besøg hos jer. Vi tilbyder gratis opmåling overalt på Sjælland, Lolland og Falster, men udarbejder også gerne tilbud på Fyn og i Jylland.

Om os

Møleks Trapper opsætter kvalitetstrapper for private og virksomheder. Vi samarbejder med de bedste leverandører og kan tilbyde alle trappetyper til meget attraktive priser. Kontakt os - og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Tlf. 25 48 47 36 Mølek Trapper logo
gratis besøg

Gratis besøg af rådgiver

- tilbudsgivning inden for 7 hverdage

åbent hus

Ring for fremvisning efter aftale

- både aften og weekend

Tlf. 25 48 47 36

produktion fra eget værksted
Moeleks-Trapper.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK