trappe heroshot

Skræddersyede ligeløbstrapper

Uanset hvor i rummet en trappe placeres, er den et vigtigt arkitektonisk bindeled mellem to etager. Derfor er det vigtigt, at form og funktion hører sammen, når du vælger en ny trappe til dit hus. Ønsker du fx en enkel trappe med et harmonisk forløb, så er ligeløbstrapper i mange tilfælde en optimal løsning.

Bliv ringet op af Møleks Trapper

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Kontakt os gerne på 2548 4736 eller udfyld ovenstående kontaktformular, så vil en af vores dygtige rådgivere svare på dine spørgsmål.

Simpel og ligetil

Ligeløbstrapper er den enkle model, som forbinder to etager uden sving eller knæk. I enkelte tilfælde kan en ligeløbstrappe dog blive for stejl, hvis der ikke tilføjes en eller flere reposer i selve trappeforløbet. Som udgangspunkt vil alle trin på en ligeløbstrappe være af samme størrelse. Samtidig kan du via valg af træsort, gelænder og lignende skabe et flot og personligt udtryk.

Unikke ligeløbstrapper med en flot finish

Her hos Møleks Trapper er vi af den overbevisning, at der findes ligeså mange trapper, som der findes huse. Derfor sætter vi en ære i altid at levere en trappeløsning, der er skræddersyet til den enkelte kundes behov og ønsker. Det betyder, at når du vælger vores ligeløbstrapper, så får du både en trappe, som er enkel og som passer perfekt til netop din bolig.

Vores service er i top

Når du bestiller nye ligeløbstrapper hos os, laver vi en individuel opmåling hjemme hos dig. I den forbindelse tager vores rådgiver en snak med dig om dine ønsker til trappens materialer og placering. Her aftaler vi også, om løsningen skal være med åbne eller lukkede trin, og om der er behov for børnesikring.

På den måde er det muligt for os altid at levere et unikt produkt med en flot finish på kort tid og til en fordelagtig pris.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på nye ligeløbstrapper? Ring, skriv eller udfyld kontaktformularen øverst på siden – så får vi sat projektet i gang.

Om os

Møleks Trapper opsætter kvalitetstrapper for private og virksomheder. Vi samarbejder med de bedste leverandører og kan tilbyde alle trappetyper til meget attraktive priser. Kontakt os - og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Tlf. 25 48 47 36 Mølek Trapper logo
gratis besøg

Gratis besøg af rådgiver

- tilbudsgivning inden for 7 hverdage

åbent hus

Ring for fremvisning efter aftale

- både aften og weekend

Tlf. 25 48 47 36

produktion fra eget værksted
Moeleks-Trapper.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK