trappe heroshot

Fornuftige trappepriser

Er du ved at renovere og skal have sat trappen i stand? Eller måske søger du en helt ny trappe?

Vi har gode trappe priser, både når det gælder renovering af eksisterende samt helt nye trapper. Kontakt os og få et skræddersyet tilbud på din opgave. Udfyld formularen herunder, ring eller skriv – så tager vi en snak.

Bliv ringet op af Møleks Trapper

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Mere end 20 års erfaring

Vores 20 år i branchen giver os selvsagt et solidt fundament. Vi udfører alle trappeløsningen på vores eget værksted, og det holder kvaliteten i top og prisen i bund. Derfor kan vi tilbyde lave trappe priser. Vi starter gerne med en uforpligtende opmåling hos vores kunder, og giver efterfølgende et tilbud med de aktuelle trappe priser.

Vi holder hvad vi lover

Det har altid været et centralt punkt for os, at kunderne efter et veloverstået projekt står tilbage med en god følelse. Derfor gør vi meget ud af at lave en grundig afstemning af forventningerne, inden vi påbegynder arbejdet. Dette gælder naturligvis også priserne på vores trapper. Der skal være en meget god forklaring, hvis vi skal ændre i det oprindelige tilbud - og det sker stort set aldrig.

Gode priser på forskellige trappekonstruktioner

Vores trappepriser afhænger af hvilken trappetype, du vælger. Vi laver både ligeløbstrapper, udendørstrapper, kvartsvingstrapper og halvsvingstrapper med eller uden repos. Derudover er der ikke to opgaver, der er helt ens. Derfor har vi heller ikke listepriser, da det endelige tilbud altid vil afvige fra disse.

Kontakt os for et tilbud

Er du interesseret i et tilbud med de aktuelle trappe priser ift. dit hjem? Du er meget velkommen til at kontakte os med spørgsmål og forespørgsler på telefon: 25 48 47 36 eller udfylde kontaktformularen herover.

Om os

Møleks Trapper opsætter kvalitetstrapper for private og virksomheder. Vi samarbejder med de bedste leverandører og kan tilbyde alle trappetyper til meget attraktive priser. Kontakt os - og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Tlf. 25 48 47 36 Mølek Trapper logo
gratis besøg

Gratis besøg af rådgiver

- tilbudsgivning inden for 7 hverdage

åbent hus

Ring for fremvisning efter aftale

- både aften og weekend

Tlf. 25 48 47 36

produktion fra eget værksted
Moeleks-Trapper.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK