trappe heroshot

Alt i udendørs trapper

Hos Møleks trapper har vi mere end 20 års erfaring med levering af udendørs trapper i træ eller stål - efter individuelle mål. Derfor kan vi yde en professionel service under hele processen fra den indledende snak og opmåling til din nye udendørs trappe står færdig. Vi garanterer for, at du altid modtager et kvalitetsprodukt med en flot finish, som passer optimalt til dit hus.

Bliv ringet op af Møleks Trapper

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Ring, skriv eller udfyld kontaktformularen herover, så tager vi en uforpligtende samtale om dit projekt.

Få udendørs trapper skræddersyet til din bolig

Når du vælger at lade os stå for dine udendørs trapper, gør vi altid meget for at skabe en æstetisk løsning, som matcher din bolig og have perfekt. Først og fremmest kan du vælge mellem flere forskellige træsorter som fx trykket træ, lærk, eg eller jatoba. Disse træsorter har alle en stilren fremtoning kombineret med en robusthed, der er perfekt til det omskiftelige danske klima.

Grundig opmåling

Inden vi producerer dine nye udendørs trapper i vores moderne værksted, laver vi en præcis opmåling af forholdene ved dit hus. Det gør det muligt for os at levere udendørs trapper med en gennemført samlekvalitet, som vi efterfølgende kan montere efter ønske.

Få et uforpligtende tilbud på udendørs trapper

Vi tilbyder opmåling og udarbejdelse af tilbud uden beregning på hele Sjælland, Lolland og Falster. Kontakt os og lad os tage en snak.

Om os

Møleks Trapper opsætter kvalitetstrapper for private og virksomheder. Vi samarbejder med de bedste leverandører og kan tilbyde alle trappetyper til meget attraktive priser. Kontakt os - og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Tlf. 25 48 47 36 Mølek Trapper logo
gratis besøg

Gratis besøg af rådgiver

- tilbudsgivning inden for 7 hverdage

åbent hus

Ring for fremvisning efter aftale

- både aften og weekend

Tlf. 25 48 47 36

produktion fra eget værksted
Moeleks-Trapper.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK